EERSTE SUCCES VOOR HET POLOTEAM VAN VIKING AMSTERDAM

Zondag 6 Juni is het kanopolo team van de Viking afgereisd naar Venlo om hier de eer van de club te verdedigen. Het was erg gezellig en een waar succes voor ons kanopolo team.

vikingvenlo_toernooi_2010

Vroeg in de ochtend vertrok het team (Bob Weppner, Jort Muller, Rens Janssen, Scott van Eerde, Valentijn Janse,Tyler van Gelder en Hidde Janssen) naar Venlo om hier deel te nemen aan het Venlo haven toernooi. Na een lange reis van twee uur moest meteen de eerste wedstrijd worden gespeeld. De eerste wedstrijd was een groot succes en de werd gewonnen met 10-2. Na deze wedstrijd kwam er een tegenvaller. Het team moest aantreden tegen Viking Venlo, jammer genoeg werd deze wedstrijd verloren met 3-5. De twee wedstrijden hierna werden allebei gewonnen en daardoor zat het team in de finale.

Om eerste van het toernooi te worden moest het team winnen van polo team Viking Venlo waar we eerder deze dag van hadden verloren. Na een goede tactische bespreking begon de finale. Deze finale werd gewonnen door de jongens van kanovereniging Viking Amsterdam.

Dit was de eerste polo wedstrijd die wij als kanoverening Viking Amsterdam hebben gewonnen.

Het was een goede wedstrijd voor het zelfvertrouwen van het team. Op naar de tweede klasse.

geschreven door Hidde Janssen.