Viking wint opnieuw

De rottemeren marathon was een mooie wedstrijd met spectaculaire start waar de junioren, senioren en veteranen zowel dames als heren tegelijk van start gingen. Dit zorgde voor een spannende strijd waarbij 2 records werden verbroken. (zie de uitslag op www.rcc.kanomarathon.info)

Bram Brandjes won bij de heren junioren in een nieuw parcoursrecord van 1:29,17 . Hij werd hiermee tweede in het 'algemeen' klassement en hoefde alleen de winnaar bij de senioren, Joep van Bakel, vlak voor zich te dulden.

Eef de Groot won  de strijd bij de dames senioren in 1:32,15. Hiermee was zij ruim sneller dan alle dames in de afgelopen 21 editie's. Een bijzondere prestatie leverde Rowdy van Eerde, hoewel zij nog junior was behaalde zij de 2e plaats in het klassement bij de dames senioren!

Bijzondere winnaar is Henk Brandjes, hij won de strijd om de extra prijs in deze zeer goed gesponsorde marathon:

Het winnende nummer is no: 66 en dus wint Henk Brandjes de Epic Waardebon ter waarde van een Full Carbon Wing (350 euro).

De prijs is beschikbaar gesteld door EPIC in combinatie met Kanoshop.nl.