Dutch Water Dreams………met Vikingers

Vandaag, zondag de 30e sept.  gingen we dan eindelijk het jaarlijkse Trainersuitje doen, nl.  naar Dutch Water Dreams te Zoetermeer waar geFlowBoard moest worden. Volgens Niels H. zou dit heel leuk zijn en tof om als Uitje; als blijk van waardering voor de inzet van onze trainers, te gaan doen.trainers 2012

En dat was ook zo; Alex, Samantha, Melanie, Rens, Per, Sandra en Niels H. zijn ook op het snel stromende water daar echte cracks gebleken…..hoewel ……de 1 wat meer en wat beter dan de ander……

Vanaf de kant gezien leek het mij, Ineke, erg moeilijk om te doen (als ik het voor het zeggen had koos ik voor de baan ernaast waar werd geBodyBoard; gewoon zitten en liggen op een plankje!). Ik zag ze gaan en de eerste “schreden”? op het board en op het water zetten. En…..er ook weer snel naast en af vallen!  Hilarisch om te zien en soms leek het ook pijnlijk maar dat bleek gelukkig niet zo want de ondergrond is zacht , een soort zeil.

Met veel geduld en rust kwam je als Boarder het best uit de bus. Rens en Melanie waren zeker iets te enthousiast want die lagen er geregeld naast. Sandra ging vaak links uit de flank en Per juist weer rechts!! Alex stond soms wel een lange tijd stil en rustig op zijn board.

Daarna was de BBQ op de heuvel in het zgn. Beach House ook goed te doen. Lekkere salades en sausjes en brood en frietjes en het vlees was ook lekker.

Iedereen was best tevreden en met een goed gevulde buik gingen we terug, oh nee; eerst nog even langs de foto’s. Onze groepsfoto lag al klaar en die kregen ze allemaal. En 1tje voor op de club.

En we hopen dat we volgend jaar weer redenen hebben om zo’n Uitje te moeten bedenken!!

Dan maar eens Raften op de buitenbaan daar te Zoetermeer?

 

Bedankt trainers!!

Ineke,     namens KV Viking.