Gespecialiseerd in het stofferen van trappen en
patroon vloeren van marmoleum en tapijt.
Voor de regio Amsterdam - Zaanstreek - Purmerend

U bent op zoek naar iets anders, u wilt uw woning wat speciaals geven, niet zo standaard wat iedereen al heeft. Dan bent u hier op het juiste adres, kijk naar de voorbeelden. Wat u hier ziet kan ook bij u gedaan worden.

Heeft u zelf een leuk idee?

Er is heel veel mogelijk, maar gewoon een strakke vloer kan natuurlijk ook. Er zijn ook mooie marmoleum mosaic randen te krijgen in verschillende kleuren en uitvoeringen die een keuken of kamer net even dat beetje extra kunnen geven.
Je kunt van je trap natuurlijk ook wat specials maken met meerdere kleuren of met een andere kleur trapneus zo als op de foto. Dit alles is natuurlijk ook mogelijk met tapijt met een boorder rand of bij de trap de zijkanten mee te laten stofferen. Dit alles met of zonder ondertapijt geheel verlijmt of op spijkerlatten gespannen.
De ondervloeren verzorgen we ook, vooral bij marmoleum is het heel erg belangrijk dat de ondervloer helemaal vlak is, dat doen we bij steenachtige vloeren met egaline en bij houten vloeren met de speciale mdf ondervloeren van de Forbo.
Ook laminaat vloeren kunnen we mooi en strak voor u installeren inclusief de ondervloer en de plinten natuurlijk.

Dus u zoekt een stoffeerder die uw huis mooi moet maken dan bent u aan het goede adres bijna alles is mogelijk en het wordt vakkundig gedaan.
Voor vragen en mogelijkheden neem contact op met Ronald Landzaat: 06-10022169 adres: Hooivork 40 1511 KG Oostzaan