Spetterende kanocursus 2021

Aan het eind van deze vakantie, op en in het water genieten van de laatste zomerse weken? Kom dan naar de spetterende kanoweek van kanovereniging Viking!

In de laatste weken (9-13 augustus en 16 -20 augusutus) van de zomervakantie organiseert Kanovereniging Viking een zomerse kanokampen. In 5 ochtenden of middagen leer je de basis van het kanoën. Met veel varen en vooral veel lol. Aan het eind van de week sluiten we af met het kano-examen voor je A-diploma; het bewijs dat je écht kan kanoën.

Voor jeugd van 10 t/m 14 jaar, zwemdiploma verplicht! Van 9:30-11:30 (alleen van 16-20 augustus) en ‘s middags van  12.30-14.30 (van 9-13 of van 16-20 augustus) bij Kanovereniging Viking, Vikingpad 40 (sportpark Kadoelen), Amsterdam Noord.

Aanmelden uiterlijk 7 augutus (1e week) of 14 augustus (2e week), maar vol is vol.
Aanmelden graag via https://forms.gle/nnstxGboUrNU6P4s5

Voor meer informatie mail naar jeugd@kvviking.nl. Wees op tijd met aanmelden, bij 20 deelnemers is de cursus vol.
De kosten voor de week cursussen bedragen €35,- per kind voor 5 dagdelen (ochtenden of middagen) en €30,- voor elk volgend kind uit hetzelfde gezin.

Bijlagen